Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@11:47:36 GMT

یارانه معیشتی کی واریز میشود؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۴۲۷۴۹

یارانه معیشتی کی واریز میشود؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با افزایش قیمت بنزین در اواخر آبان ماه سال جاری دولت اعلام کرد که منابع حاصل از این افزایش قیمت را به طور مستقیم در قالب بسته‌های معیشتی به ۶۰ میلیون نفر ایرانی پرداخت خواهد کرد.

تاکنون یک دوره از این بسته معیشتی به مردم پرداخت شده است، اما اگر به دنبال این هستید که بدانید بسته یارانه معیشتی کی واریز میشود گزارش زیر را بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبلغ بسته معیشتی دولت چقدر است؟

در دور اول پرداخت بسته معیشتی به مردم که اواخر آبان ماه صورت گرفت به خانوار‌های یک نفره ۵۵ هزارتومان، دونفره ۱۰۳ هزارتومان، ۳ نفره ۱۳۸ هزارتومان، ۴ نفره ۱۷۲ هزارتومان و ۵ نفره و بیشتر ۲۰۵ هزارتومان کمک معیشتی پرداخت شد که به این معنا است که به نفر ششم و بیشتر هر خانواده یارانه معیشتی تعلق نخواهد گرفت.

پس از واریز دور اول بسته معیشتی در اواخر آبان ماه، بسیاری از افرادی که ماه گذشته مشمول دریافت یارانه معیشتی بودند، سوال می‌کردند که کمک معیشتی آذر ماه کی واریز می‌شود؟

یارانه معیشتی کی واریز میشود؟

طبق اعلام رییس سازمان برنامه و بودجه یارانه معیشتی دهم هر ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد. همچنین بیستم هرماه یارانه نقدی ۷۸ میلیون نفر و ۳۰ ام هر برج هم حقوق کارکنان دولت پرداخت خواهد شد که اینگونه دولت قصد دارد با بودجه اندک نظمی در معیشت مردم ایجاد کند.

نوبت اول بسته حمایتی دولت برای ۲۰ میلیون نفر در روز دوشنبه ۲۷ آبان‌ماه، نوبت دوم برای ۲۰ میلیون دیگر در روز چهارشنبه ۲۹ آبان و نوبت سوم برای ۲۰ میلیون نفر دیگر ساعت ۲۴ شنبه شب (دوم آذرماه) واریز شد و امروز سوال بسیاری از مردم جامعه این است که پس کمک معیشتی آذر ماه کی واریز میشود؟

چه کسانی مشمول دریافت بسته معیشتی هستند؟

روستاییان و عشایر، مستمری بگیران، مددجویان کمیته امداد، کارگران، معلمان، مددجویان بهزیستی، کارمندان، زنان سرپرست خانوار، اقشار کم درآمد و بازنشستگان مشمول طرح دولت می‌شوند که ۱۸ میلیون خانوار و ۶۰ میلیون نفر را در بر می‌گیرد.

نتیجه اعتراض به عدم دریافت بسته معیشتی چه شد؟

پس از واریز دور اول بسته حمایتی معیشتی دولت، یک کد دستوری به شماره #۶۳۶۹* اعلام شد که افراد با ارسال کدملی خود می‌توانستند به عدم دریافت این بسته اعتراض کنند. علاوه بر اینکه اختلالاتی که از روز اول برای این کد دستوری پیش آمد بسیاری از افراد اعلام کردند که پس از ارسال کدملی خود پاسخی دریافت نکردند. اخباری مبنی بر بررسی نتایج معترضان تا اواسط دی‌ماه منتشر شده است که هنوز قابل تایید نیست.

همچنین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد که هیچ سامانه و سایت اینترنتی برای ثبت درخواست و یا اعتراض به دریافت نکردند این بسته وجود ندارد و تنها راه همان کد دستوری اعلام شده است.

پول بنزین کی واریز میشه؟

البته دولت برای اینکه به مردم اطمینان بدهد که پس از افزایش قیمت بنزین این بسته را پرداخت خواهد کرد بلافاصله پس از اعمال نرخ جدید و زودتر از موعد تعیین شده، یعنی (۱۰ آذر ماه) از محل تنخواه خود این مبالغ را پرداخت کرد و منابعی که در آذرماه حاصل شد را به جای آن گذاشت. به همین دلیل در آذر کمک معیشتی به مردم پرداخت نشد و نوبت بعدی واریز آن ۱۰ دی‌ماه خواهد بود.

همچنین صبح امروز ستاد شناسایی مشمولان طرح حمایت معیشتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: مبلغ بسته حمایت معیشتی به حساب بانکی سرپرست خانوار‌ها واریز میشود و قرار نیست هیچ سازمان، موسسه و نهاد واسطه‌ای این مبلغ را دریافت و سپس در اختیار مشمولان قرار دهد.

منبع:اقتصادآنلاین

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: یارانه نقدی کمک معیشتی زمان واریز یارانه حمایتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۲۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد

به گزارش «نماینده»، همایون سامه یح در مورد وضعیت ناخوشایند پرستاران، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، افزود: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری 10 میلیون تومان است و از این مبلغ حدود 9 میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجربه ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

تناسبی بین حقوق دریافتی و تورم نیست

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده است و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی بهترین راهکار حل مشکلات اقتصادی است

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تاثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

کمبود پرستار در کشور جدی است

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستاران با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوء استفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمانی در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآورشد: متاسفانه دولت با مشکل تامین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوء استفاده می‌شود.

بودجه‌ای برای افزایش حقوق پرستاران نیست

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی درکشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادردرمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳؛ تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک؟
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت 1403 / طرح فجرانه کالابرگ تمدید می شود ؟
  • طرح فجرانه کالابرگ ادامه پیدا می‌کند؟
  • زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد
  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • برخی از فرهنگیان هدیه روز معلم دریافت نکردند
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟