Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران ، با اصلاح قیمت بنزین، دولت طرح حمایت معیشتی برای جبران افزایش قیمت بنزین را در دستور کار قرار داده است که بر اساس آن قرار است منابع حاصل از تغییر قیمت بنزین بین ۱۸ تا ۱۹ میلیون خانوار هدف توزیع شود.
به دنبال این اعلام، برخی با سوء‌استفاده از فضای موجود پیامک‌هایی مبنی بر ارسال شماره حساب برای مردم ارسال کردند که این کار کلاهبرداری بوده و از سوی دولت هیچ پیامکی در این زمینه ارسال نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیگیری موضوع پرداخت کمک حمایتی دولت از سازمان برنامه و بودجه حکایت از آن داشت که هر مبلغی که قرار است به حساب خانوارها واریز شود به حساب سرپرستان خانوار و همان حسابی خواهد بود که ماهانه یارانه به آن واریز می‌شود. البته با این تفاوت که واریز یارانه نقدی و کمک حمایتی همزمان نخواهد بود.
پرداخت کمک حمایتی مانند یارانه نقدی، هر ماه انجام می‌شود؛ با این تفاوت که مبلغ یارانه نقدی ثابت و ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومان است، امامبلغ واریزی در طرح حمایتی دولت برای خانوارهای تک نفره ۵۵ هزار تومان، دو نفره ۱۰۳ هزار تومان، سه نفره ۱۳۸ هزار تومان، چهار نفره ۱۷۲ هزار تومان و پنج نفره و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان است.
طبق گفته نوبخت -رئیس سازمان برنامه و بودجه - اولین مرحله‌ طرح حمایت معیشتی حداکثر تا ۱۰ روز آینده واریز خواهد شد.
به نقل از ایسنا، بامداد جمعه ۲۴ آبان قیمت بنزین سهمیه‌ای (۶۰ لیتر در ماه برای خودروهای شخصی)  از ۱۰۰۰ به ۱۵۰۰ تومان افزایش یافت و بنزین آزاد نیز ۳۰۰۰ تومان قیمت‌گذاری شد. از این محل منابعی ایجاد می‌شود که دولت آن را حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان برآورد کرده و تاکید کرده که تمام این منابع بین ۱۸ تا ۱۹ میلیون خانوار هدف توزیع خواهد شد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بنزین بنزین سوپر گرانی گرانی بنزین قیمت قیمت بنزین دولت نوبخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۴۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمد اسکندری در مراسم تجلیل از شورا‌ها و کارکنان دهیاری بخش مرکزی شبستر  گفت: این مبلغ از اعتبارات مالیات ارزش افزوده تامین شده است و دولت سعی می‌کند به اقتصاد روستا‌ها توجه داشته باشد چرا که روستا‌ها در خط مقدم تولید هستند.

وی با اشاره به اجرای سند تحول شورا‌ها عنوان کرد: روستا‌ها باید به ماهیت قبلیشان برگردند و تمام فعل و انفعالات همه باید منجر به این شود که روستا هویت خود را حفظ کند.

مدیرکل امور روستایی استانداری با تاکید بر لزوم تشکیل اتاق اتاق وضعیت روستا‌ها افزود: باید برآورد دقیقی از ظرفیت‌ها و آسیب‌های روستا در اتاق وضعیت موجود باشد تا تصمیمات و طرح‌ها بر اساس آنها اجرایی شود.

فرماندار شهرستان شبستر نیز در این نشست گفت: شورا‌ها نماد مردم‌سالاری دینی و تجلی مشارکت آگاهانه مردم در عرصه‌های مختلف تصمیم‌گیری و مدیریت کشور هستند و باید برای حل مشکلات مردم قدم بردارند.

محمد مطهری شورا‌های اسلامی شهر و روستا را حلقه ارتباطی مردم و دولت دانست و افزود: شورا‌ها به واسطه تعامل و ارتباط تنگاتنگی که با مردم دارند در مواجهه با مردم و مشکلات و مسائل آنان در کمال احترام رفتار می کنند.

وی با اشاره به شعار امسال اظهار کرد: شورا‌ها و اهالی روستا‌ها در نقش اساسی در تحقق شعار سال و جهش تولید در روستا‌ها با مشارکت مردم دارند.

 

دیگر خبرها

  • قیمت عجیب بنزین آنلاین
  • قیمت عجیب بنزین آنلاین / ۱۰ لیتر ۶۹ هزار تومان
  • زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد
  • شایعه عجیب در فضای مجازی پیرامون استقلال
  • واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • قیمت محمد محبی برای بازگشت به استقلال مشخص شد
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای